Bemutatkozás

bemutatkozas-title.jpg

bemutatkozas.jpgNyilvántartási szám: 01273-2010
Akkreditációs lajstromszám: AL-2707

Az Útirány Egyesület a Munkaerő-piaci Esélyegyenlőségért 2007 januárjában alakult, azzal a céllal, hogy a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő személyek számára tanácsadó és fejlesztő feladatokat, képzési és foglalkoztatási programokat szervezzen és valósítson meg, illetve támogassa azon szervezetek létrejöttét és tevékenységét, akik e réteg érdekeinek képviseletét, foglalkoztatásba vonását vállalják.

Egyesületünk kiemelkedően közhasznú (2007. február 21.) szervezet, székhelye Debrecenben található és poroszlói telephellyel is rendelkezik.
Célcsoportunk: pályakezdők, munkanélküliek, álláskeresők, nonprofit szerveztek.
A szervezet küldetése a diplomás, szakmailag felkészült, nyelveket beszélő munkavállalók elvándorlásának a csökkentése.
Cél, az érdeklődésnek megfelelő szakmai irány elérése az alacsony iskolai végzettséggel rendelkezők, a speciális fejlesztést igénylők körében, ezzel fejlesztve régiónk foglalkoztatását.
Céljainkat, projektjeinket hazai és külföldi partnerekkel közösen kívánjuk megvalósítani eredményes tréningekkel, szakmai műhelyekkel, rendezvényekkel és konferenciákkal.
Az Útirány Egyesület tevékenységeivel segíti az álláskeresőket, hogy megismerjék a munka világát, valamint segít elhelyezkedni a nyílt munkaerő-piacon.

Referenciák
Munkaerő-piaci szolgáltatások