Élménytábor a Tisza-tónál!

Ha Te is szeretnéd a nyarad nemcsak kellemesen, de hasznosan és ráadásul még új élményekkel is gazdagodva eltölteni, akkor itt a helyed! A Tisza-tó közvetlen közelségében, Poroszlón ugyanis sok szeretettel vár az Útirány Egyesület szervezésében a falusi, kézműves Élménytábor!
Akkor is itt a helyed, ha már korábbról van tapasztalatod, élményed a táborozás terén, ugyanis akkor tudod, hogy a remek hangulat garantált! Ráadásul nálunk most megismerkedhetsz a falusi háztáji állatokkal, a falusi mesterségekkel is, illetve ki is próbálhatod magad képzett szakemberek iránymutatásával, sőt az elkészített termékeket, tárgyakat haza is viheted ajándékként! A tábor azonban nem csak kizárólag a hasznos időeltöltésről szól, hanem a nagy közös élményekről is – egy kis ízelítő: lovas kocsikázás, közös tábortűz gyújtás és nyársalás, csónakázás a Tisza-tavon, látogatás az Európa szerte méltán híres akvárium-barlangba az Ökocentrumba, strandolás, sárkányeregetés és minden más egyéb program, ami egy gyermek nyári szünetéből sem maradhat ki, így a Tiédből sem! V A K Á C I Ó !
A tábor időpontja: 2015. július 13-18.
Amennyiben felkeltettük érdeklődésed, az Útirány Egyesület e-mail címére küldj egy e-mail-t, melyben kérsz egy regisztrációs lapot, melyet kitöltve visszajuttatsz e-mail címünkre, illetve ezek után befizeted a tábor előlegét.

A tábor összköltsége: 48.000 Ft (2015. július 13-18-ai hét bentlakással és étkezéssel –reggeli, ebéd, vacsora- együtt), 25.000 Ft (bentlakás nélkül, ebéddel együtt); melyből előlegként legkésőbb június 20-ig 12.000 Ft-ot kérünk befizetni. A fennmaradó 36.000 Ft-ot július 6-áig van lehetőség befizetni.
(Ezúton kérjük a szülőket, hogy a félreértések elkerülése érdekében a táborozó gyerkőc beköltöztetésekor legyen szíves az átutalás banki bizonylatát magával hozni.)
Számlaszám: 61900136-17203078 (Füzes Takarék Szövetkezeti Hitelintézet)
Név: Útirány Egyesület
Tárgy: Tábor előleg és táborozó neve
Személyesen is van rá lehetőség – címünk: 3388 Poroszló, József Attila út 1. sz. (hétfőtől csütörtökig 08:00-16:00-ig, pénteken: 08:00-14:00-ig)
További információ a szervezőktől kérhető: 70/945-4309, vagy utiranyegyesulet@gmail.com

Posted in Tehetségkonferencia.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.