Az Útirány Egyesület egy 2007 óta sikeresen működő non-profit szervezet, amely több eredményes és nagyobb volumenű európai uniós pályázat megvalósítását tudhatja maga mögött. Szeretnénk felajánlani egy olyan új irányvonalat képviselő alternatívát (GINOP-5.3.1-14 – „A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régiókban” c. szakmai pályázat – pl. családbarát munkahely létrehozása), amelyhez Önnek is lehetősége nyílik csatlakozni. Első körben nem kell tennie mást, mint kitöltenie a csatolt mellékletet (Szándéknyilatkozat – amely nem szerződés!), kinyomtatva aláírni és hitelesíteni, majd beszkennelve visszajuttatni e-mail címünkre (utiranyegyesulet@gmail.com), továbbá (nemleges válasz esetén is!) az alábbi linken: https://docs.google.com/…/1gjy8bLwcZohDzZAFRkUVns…/viewform… egy igényfelmérő – mindössze 5 kérdésből álló – kérdőív kitöltésével tudja segíteni munkánkat. Amennyiben felkeltette érdeklődését az általunk kínált alternatíva, további információkat a levelünkhöz csatolt mellékletekben talál. Szeretnénk felhívni szíves figyelmét, hogy ezzel a pályázatba kapcsolódási lehetőséggel egy olyan opciót szeretnénk kínálni Önnek, amely hosszú távra lehetővé tenné az Ön cégének a hatékonyabb és sikeresebb (mind humán oldalról, mind pedig költség szempontból) működését. Bízunk abban, hogy az Ön szervezete is a haladó és modern irányvonalat követő humán-központú vállalkozások közé tartozik, és hamarosan egy sikeres együttműködés partnereként tudhatjuk sorainkban. (Kérem, hogy döntését jelezze számunkra legkésőbb 2015. január 27-ig)

Posted in Tehetségkonferencia.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.