Munkatársak

Rendőrtiszti Főiskola
1996. Bűnügyi nyomozó
Továbbképzések:
Segítő szervezetek szakembereinek felkészítése fogyatékos emberek munkaerő-piaci foglalkoztatásának elősegítése érdekében Pályázatírás és projektmenedzsment
Kommunikáció és konfliktuskezelés
Munkaerő-piaci ismeretek
Emberjogi képzés
Nyelvtudás: angol alapfok
Szakmai tapasztalatok:
Árultam könyvet, virágot, voltam pék, taxisofőr, dolgoztam a BM-nél. Tanítottam alsó tagozatos tanulókat kislétszámú osztályban, voltam napközis nevelő.
Az Útirány Egyesület megalakulásától látom el az elnöki teendőket.

ballaildiko.jpg

Név: Balla Ildikó
Egyesületben betöltött pozíció:
alelnök, stratégiai igazgató
Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar
2002. szociológus
2003. szociálpolitikus (nonprofit humánszolgáltatások menedzsmentje specializáció) szak
Álláskereső Klubvezető
Pályaorientációs konzulens, (kulcsképességek feltárása)
Konfliktuskezelő tréner, Life and business coach
Nyelvtudás: lovári középfok, német alapfok
Szakmai tapasztalatok:
Legfontosabb szakmai területeim: szociális munka, foglalkoztatás fejlesztés, szociálpolitika, komplex munkaerő-piaci szolgáltatások, társadalmi befogadás segítése, képzés, tervezés, uniós támogatási politikák stratégiája a civil szervezetek fenntarthatósága érdekében. Érdeklődési köröm szélesítése, folyamatos szakmai fejlődés megalapozása során részt vettem több képzésen, elsősorban tréneri végzettség megszerzésére, másodsorban az európai uniós források rendszerének megismerésére.

tothnikolett.jpg       Név: Tóth Nikolett
       Egyesületben betöltött pozíció: koordinátor, tréner, ifjúsági és esélyegyenlőségi szakértő

Magyar szakos bölcsész
kortárssegítés, coaching
Nyelvtudás:  francia, olasz, angol középfok
Szakmai tapasztalatok:
 Tanulmányaimat a Debreceni Egyetem Irodalom- és Kultúratudományi Intézet növendékeként kezdtem, majd ösztöndíjasként az Universitá degli Studi di Padova hallgatójaként töltöttem két szemesztert Olaszországban. Művészettörténettel, irodalom- és nyelvtudománnyal, kulturális antropológiával foglalkoztam elsősorban, időközben pedig számos non-formális tanulási módszerekkel dolgozó képzésen vettem részt Bulgáriában, Olaszországban, Franciaországban, de Magyarországon is.

Diplomám megszerzése után Olaszországban töltöttem Európai Önkéntes Szolgálatot a Xena Centro Scambi e Dinamiche Interculturali nevű szervezetnél Padovában, ahol Erasmus+ és más nemzetközi projektek koordinációjában segédkeztem, továbbá kulturális programokat szerveztem, magyar és olasz nyelvet oktattam, a többi önkéntes (török, spanyol) és helyi érdeklődők számára.

Az önkéntesség, kulturális diverzitás és non-formális tanulás szerepel a címeremen, ifjúsági és esélyegyenlőségi programok megvalósításában segédkezem az Útirány Egyesületnél.

Név: Nagy Márta
Egyesületben betöltött pozíció: a GINOP-5.3.1. A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése című pályázatban kulcsszakértőként veszek részt
Nyíregyházi Főiskola
2005. Közgazdász
Mérlegképes könyvelő
Nyelvtudás: német középfok, angol alapfok
Szakmai tapasztalat:
Az érettségit követően a Budapest Banknál helyezkedtem el, itt 21 évig dolgoztam (kkv-k finanszírozása területen), mielőtt az Útirány Egyesülethez kerültem.
Bankos éveim alatt végeztem el a főiskolát és a mérlegképes könyvelői képzést

Név: Tóth Rebeka

Egyesületben betöltött pozíció: a GINOP-5.3.1. A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése című pályázat Észak-alföldi régiófelelőse vagyok.
Debreceni Egyetem
Idegennyelvi kommunikátor szak
Nyelvtudás: angol felsőfok, német alapfok
Szakmai tapasztalat:
Az egyetemi képzésem alatt az Útirány Egyesületnél töltöttem a gyakorlatomat majd az oklevél megszerzése után is itt folytattam a pályafutásomat. Több projekt megvalósításában is részt vettem az Útiránynál, jelenlegi feladataim közé tartozik az ügyfelekkel való kapcsolattartás és rendezvények szervezése
.

Név: Bárdos-Kispál Norbert
Egyesületnél betöltött pozíció:
oktatási és képzési szakértő
Képesítések: Szociálpolitikusként végeztem a Debreceni Egyetemen nonprofit humán menedzsment szakirányon
Szakmai tapasztalatok:Az elmúlt években a felnőttoktatás területén képzések szervezésével és lebonyolításával foglalkoztam.
Az Útirány Egyesületnél oktatási és képzési szakértőként a GINOP 5.3.1-es projektben rész vevő vállalkozások számára igyekszem kollégáimmal együttműködve megtalálni a cégek számára legjobb és leghatékonyabb megoldást a rugalmas foglalkoztatás megvalósítására.

Név: Szűcs Beáta
Egyesületben betöltött pozíció: titkár
1998-2002 Debreceni Egyetem Műszaki Főiskolai Kar, műszaki menedzser
2009 Pénzügyi-számviteli ügyintéző
2010 Mérlegképes könyvelő
Szakmai tapasztalatok:
– Főiskolai éveim alatt féléves szakmai gyakorlaton voltam a DÉSZ-KER Rt.-nél, mint műszaki előkészítő illetve pályázati előkészítő.
– 2002 márciusától egy évig népművelőként dolgoztam a Sillye Gábor Művelődési Központ alkalmazásában, mely alatt közösségi rendezvények szervezését és lebonyolítását végeztem.
– 2003-tól 2010-ig szaktanácsadóként dolgoztam a GSV Kereskedelmi Kft.-nél. Itt feladataim közé tartozott az ügyfelekkel való kapcsolattartás, megrendelések felvétele, nyomon követése, nyilvántartások vezetése.